Ik ben Robin Heuten, Financial Life Planner.

Ik heb ervoor gekozen mijn leven in te richten op basis van mijn eigen keuzes, in plaats van toevalligheden en omstandigheden. Op een bepaald moment kwam ik op een punt waarop ik me afvroeg, of mijn leven zich ontwikkelde zoals ik dat wilde. Hoe wilde ik verder? Ik heb besloten zelf aan het roer te gaan staan. Ik wilde als specialist in mijn vakgebied werkzaam blijven, maar dan wel op mijn manier. Dat doe ik nu!  

Ik ben Robin Heuten

Ik wil iets toevoegen aan het leven van de mensen waarvoor ik werk.

Ik help mensen, jou, het roer van je leven in eigen handen te nemen. Op  momenten, wanneer je voor een belangrijke keuze staat. Bijvoorbeeld bij ontslag, zoals bij mij. Maar ook wanneer je een huis wilt kopen of inzicht wilt krijgen in je geldstromen of pensioen. Mijn beroep als Financial Life Planner is hierbij belangrijk.

 

Financial Life Planning gaat verder dan het opstellen van een financieel plan. Life Planning kijkt naar de mogelijkheden om je wensen en doelen te realiseren. Vandaag, morgen en de rest van je leven. De financiĆ«le kaders zijn een middel om bij je dromen en wensen te komen. Een financieel plan is een onderdeel van het totale Life Plan.


Als Life Planner breng ik samen met jou de mogelijkheden in kaart en laat ik zien welke beslissingen nodig zijn om je wensen en doelen te halen. Ik help je om je visie op jouw toekomst concreet en haalbaar te maken. Met een persoonlijke routekaart kun je vervolgens weloverwogen beslissingen nemen. Wat is haalbaar en welke prijs betaal je daarvoor. Je besteedt dan niet alleen je geld, maar vooral je tijd aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Vandaag begint de eerste dag van de rest van je leven.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Laat dan hieronder uw email adres achter.