Voor iedereen komt het moment om je eigen toekomst te bepalen.

Het verlangen naar verandering zit in iedereen. Soms veroorzaakt door omstandigheden, maar net zo vaak komt het van binnenuit. Uit onderzoek blijkt dat in veel gevallen 'de wens om vrijheid te ervaren' de aanstichter is. De meeste vrijheid ervaar je wanneer je aan het roer van je eigen leven staat. Als Life Planner help ik je bij het zoeken naar de koers om je dromen en wensen te realiseren en je eigen toekomst te bepalen.  

Voor particulieren

Voor je toekomst kiezen heeft alles te maken met geld. Maar nog meer met je eigen keuzes.

Vreemd genoeg leven de meeste mensen alsof vandaag niet bestaat, maar zetten we alles in op de toekomst. Waardevolle zaken worden naar achteren geschoven. 'Als ik later oud ben, gaan we reizen' is er zo een. Maar niemand weet hoelang je toekomst duurt. Of dat  die toekomst met zoveel ongemakken gepaard gaat dat reizen niet meer kan?

Beslissingen die je vandaag neemt, hebben invloed op je toekomst. Ook de beslissing om niet te wachten om te gaan reizen. 

Life Planning gaat uit van vandaag, morgen en daarna. Life Planning houdt rekening met je wensen, verwachtingen en financiĆ«le mogelijkheden.
Ik stel de juiste vragen. Ik bouw een gedegen financieel plan op en houdt rekening met verschillende scenario's. Scenario's die alles te maken hebben met je wensen en verwachtingen. Ook het onverwachte. Omdat niemand weet hoe morgen eruit ziet.  

Vandaag begint de eerste dag van de rest van je leven.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Laat dan hieronder uw email adres achter.