Soms zit het mee, soms zit het tegen.

Het leven als zelfstandig ondernemer gaat soms wel en soms niet over rozen. Enerzijds biedt het kansen en mogelijkheden. Soms heb je ook te maken met tegenslag. In de hectiek van alledag is het moeilijk overzicht te houden over je persoonlijke financiële situatie. Terwijl het nodig is om focus te hebben en houden op je onderneming. Persoonlijke financiële rust is dan zeer welkom. 

Voor zelfstandig ondernemers

Inzicht en overzicht in de persoonlijke financiële situatie biedt houvast. Vandaag, morgen en daarna.

Je bent je onderneming ooit begonnen om je dromen te verwezenlijken. Zit je nog op koers? Heeft de economische situatie van de afgelopen jaren financiële sporen achter gelaten?

De maatschappij is de afgelopen jaren zeer onvoorspelbaar geworden. De markt is continu in beweging. Het is hollen of stilstaan. De ene maand weinig werk, de volgende maand een overvolle agenda.

In deze hectiek ben je al druk genoeg om zakelijk financieel inzicht te behouden. Er bestaat een kans dat je persoonlijke financiële situatie geen prioriteit heeft gekregen. Terwijl persoonlijke financiële zekerheid een prettige basis vormt om vanuit te werken. Want weet je wat er gebeurt met jou, je gezinsinkomen en  je onderneming op het moment dat je arbeidsongeschikt raakt? Wanneer wil je met pensioen en wanneer kun je daadwerkelijk stoppen met werken?

Het zijn vragen waar een Financial Life Planner antwoord op geeft. We inventariseren je persoonlijke wensen en houden deze tegen je actuele financiële situatie. Daarna maken we samen een doorkijk naar jouw toekomst. Dan weet je welke koerswijzingen je kunt doorvoeren om je doelen te halen.

Vandaag begint de eerste dag van de rest van je leven.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Laat dan hieronder uw email adres achter.