Ik breng in kaart en verbind dromen met mogelijkheden.

Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid (Karel Boullart) Ik heb het mogen ervaren, dromen die werkelijkheid worden. Het is belangrijk om realiteit en mogelijkheden goed in het vizier te houden. Daar ben ik als Life Planner voor. Ik help je jouw dromen concreet te maken en ze in te passen in jouw werkelijkheid. 

Wie is Freedomfocus

Je moet de hele dag van alles. Misschien moet je jezelf de vraag stellen of dat wel is wat je wilt.

Life Planning gaat uit van wat jij wilt, niet van wat moet.  Daar is niets softs aan.

Niets is zo kostbaar als tijd. Wanneer je vakantie voor jou een van de weinige hoogtepunten van het jaar is, omdat je dan wel tijd hebt, is het tijd voor reflectie.

Je persoonlijke dromen en wensen in kaart brengen is een vak en mijn werk. Ik kijk naar je huidige financiĆ«le situatie en hoe je financiĆ«n zich in de toekomst ontwikkelen. Ik combineer die harde gegevens met je dromen. Ik maak  inzichtelijk welke dromen haalbaar zijn en welke dromen wensen blijven. Op je persoonlijke routekaart stippelen we vervolgens samen uit, welke stappen je moet zetten.


Vandaag begint de eerste dag van de rest van je leven. 
 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Laat dan hieronder uw email adres achter.